Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ
Σίγουρος με ισοπαλία

Ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα ζει και αναπνέει για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και το σημερινό αγώνα με την Αρσεναλ (21.45, ΝΕΤ).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα βαθμό στο Καραϊσκάκη για να σφραγίσουν την πετυχημένη φετινή πορεία τους στον όμιλο, αλλά η πρόθεση της ομάδας είναι να πάει για τους τρεις πόντους της νίκης, έστω κι αν μπορεί να προκριθεί ακόμη και με ήττα (αν δεν νικήσει η Σταντάρ την Αλκμααρ). Αν κερδίσουν οι Βέλγοι, σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι αυτοί που θα πάρουν τη δεύτερη θέση και οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν στο ΟΥΕΦΑ. Η βαθμολογία έχει ως εξής: Αρσεναλ 13, Ολυμπιακός 7, Σταντάρ Λιέγης 4, Αλκμάαρ 3.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί μπήκε στην αποστολή και σήμερα θα κάνει το τελικό τεστ για να φανεί η ετοιμότητά του για την ενδεκάδα. Αν είναι εντάξει ο Μαροκινός θα παίξει αριστερά, με τον Γκαλέτι στο άλλο άκρο.

Από την μεριά του ο Βενγκέρ τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, ενώ παράλληλα έμπλεξε και το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου, που τον θεωρεί εξαιρετικό ταλέντο.

  • Στ' άλλα ματς που ολοκληρώνουν την πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξουν Ντιναμό Κιέβο - Μπαρτσελόνα, Ιντερ - Ρουμπί Καζάν, Στουτγάρδη - Ουνιρέα, Λίβερπουλ - Φιορεντίνα, Λιόν - Ντέμπρετσεν και Σεβίλη - Ρέιντζερς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ