Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
φωτο 2

Ο σ. Μουρελάτος Γεράσιμος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος και στη μνήμη του ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, προσφέρει 120 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεσολογγίου.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΑΜΑ και του αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΑΜΑ, ΕΛΑΣίτη, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ.

***

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, από τη Δαύλεια Βοιωτίας, ήταν μαχητής του ΔΣΕ. Πιάστηκε στα Βίλλια και εκτελέστηκε μαζί με άλλους συντρόφους στην Αθήνα στις 23.3.1948.

Στη μνήμη του, ο αδερφός του σ. Θεόδωρος Τριανταφύλλου προσφέρει, μέσω ΚΟ Δαύλειας, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό

Ο Βαγγέλης και η Ολγα Τιμογιαννάκη, στη μνήμη του πατέρα τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, στελέχους του ΚΚΕ, και όλων των νεκρών κομμουνιστών, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης «Παναγιώτης Τιμογιαννάκης», 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, αξιωματικού του ΕΛΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ (Φιλόλαου), φίλοι του ΚΚΕ απ' το Μαρμάρι Εύβοιας προσφέρουν στον «Ρ» 30 ευρώ.

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
***

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα, ΝΙΚΟΥ ΑΝΕΣΤΗ, η αδερφή του προσφέρει 20 ευρώ, για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης «Παναγιώτης Τιμογιαννάκης».

***

Στη μνήμη του μαχητή του ΔΣΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ (καπετάν Σωκράτη) που έπεσε ηρωικά στη μάχη της Φλώρινας, η αδελφή του Κων/να προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 100 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου των τιμημένων νεκρών του ΔΣΕ στη μάχη της Φλώρινας.

***

Στη μνήμη του ΚΟΥΡΣΑΡΑΚΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, η συντρόφισσά του Ρόζα προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Γυθείου.

***

Η Αφροδίτη Στέφανου Νταή, στη μνήμη των αδελφιών της: ΗΡΑΚΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ και του κουνιάδου της ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΗ, προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Συνοικιών Λάρισας του Κόμματος.

***

Στη μνήμη του γιου μου ΒΑΣΙΛΗ, που τόσο πρώιμα έφυγε από κοντά μας, και του αδερφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΙΓΚΟΥ («Ασσος»), αντάρτη του ΕΛΑΣ, που έπεσε μαχόμενος για τη λευτεριά της πατρίδας, από την πενιχρή μου σύνταξη, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟ Αιτωλικού.

Γκοργκόλη Αγαθή


Χαρίλαος Φλωράκης
Χαρίλαος Φλωράκης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ (ΦΙΛΟΛΑΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ (ΦΙΛΟΛΑΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ