Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αγγελόπουλος Νίκος
Αγγελόπουλος Νίκος
φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΑΝΟΥ, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Λιβαδειάς.

Οι κόρες του: Αθηνά και Σταυρούλα Τζανου.

***

φωτό

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου, στη ζωή και τους αγώνες, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΣΟΡΗ, που συμπλήρωσε τριάμισι χρόνια μακριά μας προσφέρω στο ΚΚΕ, το ένδοξο κόμμα της εργατικής τάξης, 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμησή του, μέσω της ΚΟ Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου και 50 ευρώ στο Σύλλογο Γυναικών Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου.

***

φωτό

Ο σύντροφος Γιάννης Βούζας - Λαδιάς προσφέρει στη μνήμη του πρόωρα χαμένου γραμματέα της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Δελφών του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του συναγωνιστή μου και αγαπητού φίλου ΚΟΣΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, αντί για στεφάνι, προσφέρω, μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσσαλονίκης, 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Απόστολος Μαγαλιός

***

φωτό

Ο Θωμάς και η Χριστίνα Μηχαηλίδη προσφέρουν 50 ευρώ στη μνήμη της συντρόφισσας ΛΕΛΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗ, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

***

φωτό

Τιμάμε τη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ που έφυγε στις 11-9-2006. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και ακέραιος κομμουνιστής με αταλάντευτη πίστη για το Κόμμα μας.

Προσφέρουμε 50 ευρώ για τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης μέσω της ΚΟΒ Αγ. Στεφάνου. Επίσης 50 ευρώ στο κάλεσμα της «Δημοκρατικής Μέριμνας» για οικονομική ενίσχυση του έργου της.

Η σύντροφός του Μυρτώ.

Η κόρη του Αλκη.

Ο εγγονός τους Αλέξανδρος.

***

«Εφυγε» από κοντά μας πριν από δύο χρόνια, την 1.12.2007, ο πολυαγαπημένος μας πατέρας ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΜΙΛΙΑΔΗΣ. Τιμούμε τη μνήμη του προσφέροντας 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Χαριλάου στην οποία ανήκε, οργανωτικά, μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΤΖΑΝΟΣ ΜΙΜΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΑΝΟΣ ΜΙΜΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Θωμάς και Χριστίνα Μηχαηλίδη


ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΛΕΛΑ
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΛΕΛΑ

Σπύρος Σταματάτος
Σπύρος Σταματάτος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΟΡΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΟΡΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ