Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 3-0
Ξέσπασε στην επανάληψη

Ενα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε αρκετό στον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη-πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ χτες στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Το καθαρό 3-0 κρίνεται δίκαιο, όμως οι «πράσινοι» αρκετές φορές τα... χρειάστηκαν, αφού οι Ρουμάνοι ήρθαν να πουλήσουν ακριβά το... τομάρι τους. Στο πρώτο μέρος οι «τριφυλλοφόροι» είχαν καλή αγωνιστική παρουσία, όμως δεν κατέφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη, αν και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός αγωνιστικά, με ξαφνικές αντεπιθέσεις έφτασε στην άνετη τελικά επικράτηση. Στο 55' ο Αντρέ Ρουκάβινα εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Ντόλχα και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 79' ο Ζιμπρίλ Σισέ, ύστερα από όμορφη πάσα του Λέτο, με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Γάλλος στράικερ με κοντινό σουτ ύστερα από πάσα ακριβείας του Σαλπιγγίδη.

ΠΑΟ: Τζόρβας, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (56' Κατσουράνης), Νίνης (68' Λέτο), Ρουκάβινα (82' Σαλπιγγίδης), Σισέ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Μότι, Μολινέρο, Ταμάς, Ν' Ντόι, Κονέ, Αλέξε, Νικουλάε, Τόρτζε (60' Ζίκου), Αντρέι Κριστέα (66' Νικουλέσκου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ