Τρίτη 5 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥΛΗ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΚΥΡΙΑΡΩΣ ΚΡΟΥΣΤΗ, καθώς και στης αγαπημένης μας εξαδέλφης ΓΕΩΡΓΙΑΣ Ευστρατίου ΚΡΟΥΣΤΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, για την οικονομική του εξόρμηση, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Πατησίων.

Παναγιώτης και Λουκία Κρούστη Πουλή

***

φωτό

Στη μνήμη του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΨΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και τραυματία του Αλβανικού πολέμου, όπως και της συντρόφου του ΣΕΒΑΣΜΙΑΣ ΚΟΨΗ, πιστής πάντα στα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού, για την οικονομική εξόρμηση.

Τα παιδιά τους

Κώστας και Ελένη

***

Στη μνήμη της αγωνίστριας μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΤΡΕΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω, μέσω της ΝΕ Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ 50 ευρώ, για την οικονομική εξόρμηση.

Η κόρη της Βούλα

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΙΕΡΡΟ ΑΤΣΑΒΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ, στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης, 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Δήμητρα Γαρυφαλλάκη

***

φωτό

Πριν 21 χρόνια «έφυγε» από κοντά μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ. Ως το τέλος της ζωής του αγωνίστηκε για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά με αφέντη το λαό της, για τη δημοκρατία και την ειρήνη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

Η γυναίκα του

Μαρία Μυριανθοπούλου

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα ΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΙΑ, που «έφυγε» πριν 7 χρόνια, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

Η γυναίκα του

Μένη Αγαθία

***

φωτό

Στις 19 Ιούνη 1949 εκτελέστηκε ο αγαπημένος αδελφός μας ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

Η αδελφή του

Μένη Αγαθία

***

φωτό

Στα 7 χρόνια από το «φευγιό» του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ Φ. ΚΩΤΣΙΡΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και δάσκαλου από την Καλαμάτα, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και 50 ευρώ για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα, μέσω ΚΟΒ ΚΑΤ.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

Στη μνήμη όλων των αγωνιστών από τη Νέα Ζίχνη Σερρών που «έπεσαν» στις μάχες είτε ως ΕΛΑΣίτες είτε ως μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας πολεμώντας για μια δίκαιη και ειρηνική κοινωνία χωρίς ξένους αφέντες, ο Μιχάλης Κωσταντζίκης προσφέρει, δεύτερη δόση, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσ/κης.

ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
***

φωτό

Στον αγαπημένο μου αδελφό και σύντροφο ΣΠΥΡΟ ΛΙΑΚΟ που «έφυγε» πριν 6 μήνες από τη ζωή και σε όλη την οικογένεια Λιόση και τους γονείς μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ και ΕΛΕΝΗ, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Μαρία Λιάκου

***

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΜΠΙΚΑ που πέθανε στις 25/12/2009, αντί για στεφάνι, προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Δόξας Παπάφη της ΚΟΘ.

Φώτης Γεωργιάδης

***

φωτό

Στη μνήμη του πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΑΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του λαϊκού κινήματος, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.

Κώστας - Καίτη

***

Ο Νίκος Καρακόλης πρόσφερε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καλλιθέας, 250 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση και την ανέγερση του μνημείου των πεσόντων του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, η σύζυγός του και η κόρη του προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Πατησίων.

***

φωτό

Στη μνήμη της μητέρας μου και γιαγιάς ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΟΛΙΣΙΚΑ, αγωνίστριας του ΔΣΕ προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Υγείας για το Μνημείο στη Φλώρινα.

Η κόρη της Τάνια Κολισίκα

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ο εγγονός της Σέργιος Κολισίκας

***

φωτό

Στη μνήμη του συναγωνιστή και συντρόφου ΜΑΝΩΛΗ ΠΛΕΥΡΗ, συνεργάτη της ΜΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥ στους τραπεζικούς, η σύζυγός του Ποτίτσα, οι κόρες του Αννα και Ντίνα προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.


ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΘΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΘΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Φ. ΚΩΤΣΙΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Φ. ΚΩΤΣΙΡΑΣ

ΚΡΟΥΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΡΟΥΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΡΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΡΩ
ΚΡΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΡΩ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΛΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΛΙΣΙΚΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΛΙΣΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΟΣ

Σεβασμία Κόψη
Σεβασμία Κόψη

Γρηγόρης Κόψης
Γρηγόρης Κόψης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ