Τετάρτη 6 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
Ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Το κυρίως πιάτο της αυλαίας της 16ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί σήμερα με το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Ζίκο τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο ματς, αφού μπορεί ο αντίπαλος να αντιμετωπίσει προβλήματα όμως είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ασφαλώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θέλουμε τη νίκη ώστε να είμαστε σε τροχιά τίτλου». Ο Βραζιλιάνος κόουτς θα αφήσει εκτός ομάδας τον τραυματία Ντούντου, ενώ στην αποστολή ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα θα επιστρέψει ο Ντάρμπισαϊρ. Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που θα έχει στην αρχική 11άδα τον Τζιμπούρ είπε: «Φαβορί σε ένα ντέρμπι δεν υπάρχει. Αν παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα έχουμε τύχη για θετικό αποτέλεσμα. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που παρά τις δυσκολίες είναι συγκεντρωμένοι».

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Εργοτέλη. Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε: «Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο να παίξουμε σοβαρά από την αρχή, ώστε να μείνουμε στην κορυφή». Ο Νίκος Καραγεωργίου τεχνικός των Κρητικών επεσήμανε: «Θα παίξουμε χωρίς άγχος και ό,τι προκύψει. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Τέλος, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Πανιώνιο. Τόσο ο Σάντος όσο και ο Φερέρ συμφώνησαν ότι θα γίνει ένα ανοικτό ματς.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: Ηρακλής - Πανθρακικός 14:30 (ΝOVA). ΠΑΣ Γιάννινα - Skoda Ξάνθη 14:30 (ΝOVA). Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 16:45 (ΝOVA). Ολυμπιακός - ΑΕΚ 19:00 (ΝΕΤ).ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 19:00 (ΝOVA).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ