Τετάρτη 13 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πάντα στο πλευρό του αθάνατου ΚΚΕ!

Πάνω από 90 χρόνια αγωνίζεται σκληρά το δοξασμένο Κόμμα μας, για να «βασιλέψει» και στην πολυβασανισμένη μας Πατρίδα το Δέντρο της Ελευθερίας, της προκοπής και του Σοσιαλισμού. Και τι δεν έχουν δοκιμάσει τα μέλη και τα στελέχη του, οι οπαδοί και οι φίλοι του σ' όλα αυτά τα χρόνια. Κατατρεγμούς, φυλακές, εξορίες, δολοφονίες, παρ' όλα αυτά έμειναν πάντα πιστοί στις υψηλές αρχές του. Και, παρά τις αλλεπάλληλες θύελλες και μπόρες που αντιμετώπισε, το ΚΚΕ εξακολουθεί να είναι φάρος για το λαό.

Ενενήντα χρόνια, δεν είναι λίγο πράγμα, ένας αιώνας σχεδόν! Και πρέπει να το πούμε ότι η 90χρονη δύσκολη πορεία του κόμματός μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πολύ, πολύ λίγα είναι τα κομμουνιστικά και επαναστατικά κόμματα, που στα χρόνια αυτά κράτησαν με συνέπεια ψηλά τη σημαία του Μαρξισμού - Λενινισμού. Τρέμουν και σήμερα οι ντόπιοι και ξένοι εχθροί του, διότι έχουν επίγνωση ότι ο αδούλωτος λαός μας θα τους θάψει μια για πάντα, και, ίσως, το κόμμα μας - εγώ, προσωπικά, το πιστεύω αυτό ακράδαντα - θα είναι ένα απ' τα πρώτα κομμουνιστικά και επαναστατικά κόμματα που θα ανοίξει το δρόμο του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού στη γηραιά ήπειρό μας.

Δεν είναι καθόλου παράξενο που η χαραυγή της οικονομικής εξόρμησης, που εγκαινίασε το Κόμμα μας στέφεται, ήδη, με απόλυτη επιτυχία. Ολοι καταλαβαίνουμε, ότι το Κόμμα μας αντιμετώπισε και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, για να λύνει συνεχώς τα δύσκολα προβλήματά τους. Για να μπορεί να φθάνει η φωνή του και στον τελευταίο Ελληνα προλετάριο, στον τελευταίο φτωχο-μεσαίο αγρότη, μικροβιοτέχνη και μικρέμπορο. Γι' αυτό, λοιπόν, κάθε μέλος του κόμματός μας, κάθε οπαδός και φίλος του ας κάνει το καθήκον του για να σημειώσει και η τωρινή οικονομική εξόρμησή του πλήρη επιτυχία.

Ολοι, λοιπόν, στο πλευρό του αθάνατου Κουκουέ! Εγώ, προσωπικά και τα 20 περίπου παιδιά μου, εγγόνια και δισέγγονά μου, προσφέρουμε στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης, ως πρώτη δόση, στο δοξασμένο ΚΟΥ-ΚΟΥ-Ε - 300 ευρώ.

Λευτέρης Τσιρμιράκης, Βαρσοβία


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ