Παρασκευή 15 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης Αβραμόπουλος
Παναγιώτης Αβραμόπουλος
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΤΑΣΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ (ΟΙΣΤΡΟΣ), και για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

Ανδρέας Δενεζάκης

Επίσης, στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ, φίλος του προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

φωτό

Πέρασαν 60 χρόνια που οι φασίστες στο χωριό του (Σωτηρίτσα Αγιάς) δολοφόνησαν τον πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΡΙΖΑΚΗ, μέλος της Εθνικής Αντίστασης, Γραμματέα του ΕΑΜ της περιοχής, ο οποίος δραπέτευσε από τις φυλακές και προσχώρησε στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, όπου υπηρέτησε στην τροφοδοσία των περιοχών Κισσάβου και Μαυροβουνίου. Συνελήφθη και εκτελέστηκε το 1950.

Στη μνήμη του, η κόρη του Βασιλική Μπαντρά προσφέρει στη ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ 25 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

Στη μνήμη του ανιψιού του ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΠΑ, ο θείος του Απόστολος Παππάς προσφέρει 250 ευρώ μέσω της ΚΟ Γέρακα, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Επίσης, για το μνημείο στη Φλώρινα προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γέρακα, ο Παππάς Γεώργιος και ο Παππάς Απόστολος.

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΠΑΝ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ του Δημητρίου και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝ. ΚΑΝΕΛΛΟΥ, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Εξαρχείων - Νεάπολης, 50 ευρώ.

Δημ. Αβραμόπουλος

***

φωτό

Στη μνήμη της αδελφής μου ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΡΑ προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Εξαρχείων - Νεάπολης, 50 ευρώ.

Δημ. Αβραμόπουλος

***

φωτό

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΘΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Μεγαλόπολης, για την οικονομική εξόρμηση του ηρωικού ΚΚΕ που βαδίζει αταλάντευτα στο δρόμο που χάραξαν οι ηγέτες των εργαζομένων Μαρξ, Ενγκελς, Λένιν, Στάλιν.

Δημήτρης Ριζάκης
Δημήτρης Ριζάκης
Η οικογένειά τους

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΒΕΛΕΚΑ και του ταξίαρχου ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΑΠΑΡΔΟΥΚΑΚΗ, προσφέρω για την ανέγερση του μνημείου των πεσόντων αγωνιστών στη Φλώρινα, μέσω ΚΟ Κέντρου Βύρωνα, 50 ευρώ.

Παναγιώτης Σταυράκης, πρώην πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Βύρωνα

***

φωτό

Στη μνήμη της θείας μου ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑΣ, το γένος Μανωλοπούλου, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αγ. Βαρβάρας Ν/Δ Αχτίδας της ΚΟΑ, 50 ευρώ.

Δημήτρης Κανελόπουλος

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ, που πέθανε στις 9.1.2010 προσφέρουμε, αντί για στεφάνι, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Υμηττού.

Γιώργος Παν. και Αγγελική Γραμματικάκη

***

Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου, μέλους του ΚΚΕ, ΧΛΙΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, από το Αηδονοχώρι Σερρών, ο σ. Χρήστος Κοσμάς προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μ. Παναγίας Αρναίας Χαλκιδικής.

***

Ο σύντροφος Καραντώνας Διαμαντής, από την Παναγιά Χαλκιδικής, προσφέρει 200 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα, στη μνήμη της συζύγου του ΜΑΡΘΑΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑ, μέλους του ΚΚΕ, του αδελφού του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑ, αξιωματικού του ΔΣΕ και στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος πέθανε στην Τασκένδη, και των συντρόφων του από τα τμήματα του ΔΣΕ Χαλκιδικής.

***

Τον περασμένο Ιούλιο, χάσαμε την συντρόφισσα, αγωνίστρια και αγαπημένη μου φίλη ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ - ΠΟΥΛΙΟΥ. Η Χρυσάνθη, παρ' όλη την επιβαρυμένη της υγεία, δε λύγισε, δεν έκαμε πίσω ούτε στιγμή έως την ώρα που η καρδιά της έπαψε να χτυπά. Πολλά θα μπορούσα να γράψω για σένα Χρυσάνθη, μα νιώθω πως είναι περιττό. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τα όσα θα ήθελα να πω για σένα.

Στη μνήμη σου προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΘ.

Φανή Τσάρα
Φανή Τσάρα
Η συντρόφισσα και φίλη σου Μητρογώγου Μάγδα.

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΜΥΡΩΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, φίλου και οπαδού του Κόμματος, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Κυριακή Γρηγοριάδου

***

Φωτό

Στη μνήμη του ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ του Ευρυβιάδη, μέλους του ΚΚΕ, από τη Θεσσαλονίκη, που η Ασφάλεια τον συνέλαβε το 1933 και τον σκοτώσανε πετώντας τον από το κτίριο της Ασφάλειας, ο αδελφός του Κώστας προσφέρει 15 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΘ.


Θάλεια Παναγουλοπούλου
Θάλεια Παναγουλοπούλου

ΤΑΣΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Ζαχαρίας Παπαρδουκάκης
Ζαχαρίας Παπαρδουκάκης

Ευγενία Βακαλοπούλου
Ευγενία Βακαλοπούλου

Γιώργος Τσιβελέκας
Γιώργος Τσιβελέκας

Δημήτρης Τσαβδαρίδης
Δημήτρης Τσαβδαρίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ