Τρίτη 19 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 120.000.000 ευρώ, την οποία καλείται να εγκρίνει η έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 26 του Φλεβάρη, ανακοίνωσε η «Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ» (τηλεοπτικός σταθμός ALTER).

Η ανακοίνωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου πυροδότησε τα σενάρια για αλλαγές και στη μετοχική σύνθεση του τηλεοπτικού σταθμού, με είσοδο σε αυτόν και νέων επενδυτών από τον επιχειρηματικό και τον εκδοτικό χώρο. Πάντως, χτες, η «Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ» έσπευσε να διαψεύσει με ανακοίνωσή της τα «περί δήθεν συμφωνίας για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας».

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της «Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ» (Alter), που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 του Φλεβάρη 2010, στις 3 μ.μ., στην έδρα της εταιρείας στο Δήμο Περιστερίου, θα έχει ως θέματα της ημερήσιας διάταξης: Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών, ποσού μέχρι 120.000.000 ευρώ, και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα ψήφου και την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ