Τετάρτη 29 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΒΑΛΑ 3-2
Ντέρμπι με τα όλα του

Δε χαρακτηρίστηκε άδικα ντέρμπι ουραγών. Πολλές φάσεις, πολλά γκολ και όρεξη για καλό ποδόσφαιρο. Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα της Καλαμάτας με την Καβάλα που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α' Εθνική κατηγορία. Η μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 3-2 της Μακεδονικής, κάνοντας έτσι το έργο της ομάδας του Γιώργου Παράσχου ακόμη πιο δύσκολο, αφού πλέον βρίσκεται μόνη της στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξαν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν με τον Αθανασιάδη μόλις στο 8`. Στο 26` οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με Μποάτενγκ, ενώ πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο (40`) πήραν το προβάδισμα ξανά με τον Μάλλιο. Στο 51` οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κουτσουρέ ενώ στο 77` οι Πελοποννήσιοι πήραν τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς χάρις σε γκολ του Σοάρες.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος Σ., Μπελεβώνης, Δρούγας (80' Γεωργέας), Αλβές (73' Κάππος), Μικές, Ντακρός, Κουτσουρές, Μπαχράμης, Δασκαλάκης (60' Σοάρες), Μποάτενγκ, Χίλτον

ΚΑΒΑΛΑ: Κηπουρός, Ζαβαντίας, Σάντρι, Καφαλάς, Πις (70' Μιχελίδης), Μάλλιος, Αθανασιάδης (73' Κουμπής), Σάραμπα, Κόλτσης, Ούντεζε, Εχλέρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ