Σάββατο 6 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δοκιμασίες στην κορυφή

Η (τουλάχιστον θεωρητικά) δύσκολη δοκιμασία του Παναθηναϊκού στη Λάρισα και το ντέρμπι Ηρακλή - ΠΑΟΚ, είναι οι δύο αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου, τη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Λεβαδειακό και αν δεν καταφέρει να κερδίσει θα είναι έκπληξη. Νίκη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και να βελτιώσει κάπως το αρνητικότατο κλίμα στην ομάδα, θέλει ο Ηρακλής. Τους τρεις βαθμούς στοχεύει και ο ΠΑΟΚ. Αφ' ενός, τουλάχιστον, για να μη χάσει τη θέση του στα ψηλά πατώματα και αφ' ετέρου για να εξωραΐσει την εκτεταμένη ήττα - αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Αρης, στο άδειο - λόγω τιμωρίας - «Βικελίδης», με αντίπαλο τον ουραγό Πανθρακικό. Στο τρίποντο, για λόγους ουσίας αλλά και ψυχολογίας, προσβλέπει η ΑΕΚ που φιλοξενεί την Ξάνθη. Το πλήρες πρόγραμμα, έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ: Αρης - Πανθρακικός (16.45, ΣΚΑΪ), Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα (16.45, «NovaSports1»), ΑΕΚ - Ξάνθη (19.00, «NovaSports1»). ΑΥΡΙΟ: Ατρόμητος - Πανιώνιος (14.30, «NovaSports1»), Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης (14.30, «NovaSports2»), Ηρακλής - ΠΑΟΚ (16.45, «NovaSports1»), Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (16.45, ΝΕΤ), Λάρισα - Παναθηναϊκός (19.00, «NovaSports1»).

Για την 20ή αγωνιστική, στη Β' Εθνική, θα αναμετρηθούν, ΣΑΒΒΑΤΟ: Ηλιούπολη - Ολυμπιακός Βόλου (15.00, ΕΤ3). ΚΥΡΙΑΚΗ (15.00): Διαγόρας - Αγροτικός Αστέρας, ΟΦΗ - Καλαμάτα, Παναιτωλικός - Ιωνικός, Κέρκυρα - Θρασύβουλος, Αιγάλεω - Ρόδος, Εθνικός - Αναγέννηση Καρδίτσας. ΔΕΥΤΕΡΑ: Πιερικός - Δόξα Δράμας (18.00, ΕΤ3), Εθνικός Αστέρας - Πανσερραϊκός (19.00, CONN-X).

Η 21η αγωνιστική (τα υπόλοιπα παιχνίδια έγιναν την Τετάρτη) για τον 1ο όμιλο στη, Γ' Εθνική, ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Καλλιθέας - Παναργειακού (15.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ