Σάββατο 13 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Εθελούσια» στον BHMA FM

Στην ομαδική απόλυση εργαζομένων δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM (πρώην CITY) μέσω της «εθελούσιας εξόδου», προχωρά η ιδιοκτησία του σταθμού.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του ραδιοσταθμού Γ. Πολίτης ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι η εταιρεία να προχωρήσει σε «εθελούσια» έξοδο με στόχο να αποχωρήσουν από το σταθμό σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων που αμείβονται με μισθολόγιο. Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM (συμφερόντων του Β. Ρέστη και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη) αμείβονται με «μπλοκάκια» και είναι ανασφάλιστοι.

Υπενθυμίζεται ότι μαζικές απολύσεις και εθελούσια έξοδος έχει εφαρμοστεί τον τελευταίο χρόνο στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ, στο ραδιόφωνο και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑLPHA, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο δρόμο της ανεργίας σχεδόν 200 εργαζόμενοι. Οι μεγαλοϊδιοκτήτες και μεγαλοεκδότες επικαλούμενοι την... οικονομική κρίση προχωρούν συστηματικά σε απολύσεις, περικοπές μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων, ενώ ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός των Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ παρακολουθούν τις εξελίξεις ως... θεατές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ