Πέμπτη 18 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
φωτό

Στη μνήμη του σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, ο Δημήτρης Τσιουμπρής και η Ελένη Ραπτοπούλου προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ζεφυρίου, 50 ευρώ.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου ΓΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ που «έφυγε» και δεν μπορέσαμε να τον αποχαιρετήσουμε μια που είμαστε σε μεγάλη ηλικία. Το ίδιο και για το φίλο και σύντροφο ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΡΑΧΟ και συμπατριώτη.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 50 ευρώ στην ΚΟΘ.

Μιχάλης και Στέλλα Τσαρουχά

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ και του αδελφού μου ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, πιστών οπαδών του ΚΚΕ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 20 ευρώ, μέσω ΚΟ Γρηγορούσας Χαϊδαρίου.

Η σύζυγός του Σταυρούλα Κακλαμάνη.

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Παναγιώτης Τσουκαλάς

***

Ευχαριστούμε συντρόφους, συγγενείς και φίλους που μας συμπαραστάθηκαν στο χαμό του παιδιού μας ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΙΟΥΛΑ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟ Οικοδόμων Ιλίου της Αχτίδας Κατασκευών, 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οι γονείς: Γιώργος και Χρυσούλα Τασιούλα

Ο αδελφός του Βασίλης Τασιούλας

* Γιάννη μου, παλικάρι μου, ο πόνος μας μεγάλος για σένα, το πένθος που μας γέμισες τις καρδιές μας δε θα περάσει ποτέ. Εσύ θα μας συντροφεύεις παντού με τη λεβεντιά σου, τις ιδέες σου, μελετημένες και προοδευτικές. Με την πλανεύτρα ματιά σου, με την ανησυχία σου για όλους μας. Ολα Γιάννη μου, τα ενδιαφέροντά σου, η αγάπη σου ήταν για πολύ λίγο. Με την αποφασιστικότητά σου, με το θαρραλέο σου μυαλό, διάλεξες να βάλεις ένα γιατί σε όλων μας την καρδιά, να ταξιδέψεις περίεργα και ξαφνικά. Σου αξίζουν, Γιάννη μου, πολλά. Δόξα και τιμή, αθάνατος για πάντα. Καλό ταξίδι Γιάννη, λεβέντη μου, στην ησυχία σου. Δε θα κοιμάσαι ήσυχα, αετέ μου, έχεις αγώνες, αγώνες για το Κόμμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
Στη μνήμη σου, για το Κόμμα 50 ευρώ. Είναι λίγα για σένα, Γιάννη μου, και για το Κόμμα μας. Είμαστε, όμως, σταθεροί.

Με πολύ πόνο, η θεία σου Ελένη Τασιούλα

* Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΤΑΣΙΟΥΛΑ, προσφέρουν στο ΚΚΕ, η Κατερίνα και ο Παναγιώτης Αντωνιάδης 50 ευρώ, η Βασιλική και ο Δημήτρης Μαυροκέφαλος 50 ευρώ και η Αννα και ο Ηλίας Κοσμόπουλος 100 ευρώ.

****

φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 27.1.2010 προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Μαρία Παπακωνσταντίνου

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, των αδελφών μου ΓΙΩΤΑΣ - ΦΡΟΣΩΣ, ΝΙΚΟΥ (Καπετάνιου ΕΛΑΣ -ΔΣΕ), ΒΑΣΩΣ και ΓΙΩΤΑΣ (στελέχους Εθνικής Αλληλεγγύης), του γαμπρού μου ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ και των ηρώων συντρόφων που σκοτώθηκαν ή εκτελέστηκαν στον Εμφύλιο, των: ΝΙΚΟΥ ΣΕΡΕΤΗ, ΠΑΝΟΥ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΖΑΜΑΡΙΑ), ΣΠΥΡΟΥ και ΝΙΟΝΙΟΥ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΩΣΤΑ και ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΙΤΣΗ.

Στη μνήμη τους, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Π. Φαλήρου.

Λάμπης Κυριακόπουλος


ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δημήτρης Χαρός
Δημήτρης Χαρός

ΓΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ