Τρίτη 2 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Καραγιώργος
Νίκος Καραγιώργος
φωτό

Χάσαμε τον λεβέντη μας στις 25 Γενάρη, τον ΓΙΑΝΝΗ μας, τον ΤΑΣΙΟΥΛΑ. Στις 7 Μάρτη (Κυριακή) θα κάνουμε μια εκδήλωση για τον Γιάννη μας. Να τιμήσουμε την λεβεντιά, τις προοδευτικές ιδέες του, τα όνειράα του που τα άφησε ανεκπλήρωτα και μας γέμισε πόνο. Οποιος σύντροφος έχει τη δύναμη και το κουράγιο ας έρθει για την τιμή του Γιάννη μας στην εκδήλωση μνήμης στον Καταρράκτη Ιωαννίνων.

Οι γονείς, τα αδέλφια, οι θείες, οι θείοι, τα ξαδέλφια, οι λοιποί συγγενείς.

* Στην μνήμη του η θεία Ελένη Τασιούλα προσφέρει στο ΚΚΕ, το κόμμα μας, 50 ευρώ.

***

φωτό (2)

Στη μνήμη των αγωνιστών ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ και ΠΟΠΗΣ ΚΑΡΓΑΚΟΥ, μέλη της επιτροπής Λακώνων, ο γραμματέας της επιτροπής Μίμης Μπουρκάκος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γυθείου, 150 ευρώ για το αρχείο του Κόμματός μας.

***

Είναι δυόμιση χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο σ/φος ΚΑΡΟΥΤΣΟΣ Β. ΛΕΩΝΙΔΑΣ, συνεπέστατο μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, και υπόδειγμα κομμουνιστή στο χώρο του. Εφυγε άδικα από τη ζωή θύμα του απάνθρωπου συστήματος υγείας.

Ο σύντροφός του Φανούρης Τσαντίρης, τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρει 70 ευρώ για την ενίσχυση του οικονομικού πλάνου της ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, στελέχους της ΚΟΒ Γερμανίας του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 14 Γενάρη 2006, οι συμμαθητές και φίλοι του Κώστας Κωστούλας και Γιώργος Τριανταφύλλου από το Γυμνάσιο Σπερχειάδας από το οποίο απεφοίτησαν το 1970, προσφέρουν για την ενίσχυση του ΚΚΕ, 30 ευρώ.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, ο Παναγιώτης Τσούτσιας προσφέρει 25 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη των νεκρών κομμουνιστών ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ, εκτελεσμένου από τους Γερμανούς κατακτητές και του αδερφού του ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ, εκτελεσμένου στο Γουδή μαζί με τέσσερις συντρόφους του, τους: ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΣΠΥΡΟ, ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΚΑΤΣΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ και ΠΑΥΛΑΚΟ.

Γιάννης Διακογιάννης

ICON

Γιάννης Διακογιάννης
Η ανιψιά τους Πόπη Σαραντάκου προσφέρει 50 ευρώ για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑ, προσφέρω 25 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Σ.Π.

***

φωτό

Για να μείνει παρών ανάμεσά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, υπόδειγμα δημοσιογράφου και αγωνιστή, προσφέρω στο ΚΚΕ, 15 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Μαρία Κανέλλη


Πόπη Καργάκου
Πόπη Καργάκου

Μιχάλης Γραμματικάκης
Μιχάλης Γραμματικάκης

Δημήτρης Χαρός
Δημήτρης Χαρός

Γιάννης Τασιούλας
Γιάννης Τασιούλας

Βασίλης Τανταρούδας
Βασίλης Τανταρούδας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ