Σάββατο 6 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Διονύσης Γαλανός
Διονύσης Γαλανός
φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου σ/φου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Βασίλης Πολυμερόπουλος

***

φωτό

Είναι δυόμιση χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο σ/φος ΚΑΡΟΥΤΣΟΣ Β. ΛΕΩΝΙΔΑΣ, συνεπέστατο μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, και υπόδειγμα κομμουνιστή στο χώρο του. Εφυγε άδικα από τη ζωή θύμα του απάνθρωπου συστήματος υγείας.

Ο σύντροφός του Φανούρης Τσαντίρης τιμώντας τη μνήμη του προσφέρει 70 ευρώ για την ενίσχυση του οικονομικού πλάνου της ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΑΛΑΝΟΥ που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του, η οικογένεια Νίκου και Αγγελικής Τσιούνη προσφέρουν 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

***

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του κομμουνιστικού κινήματος ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΑΥΔΑΣ «έφυγε» από τη ζωή στις 6 Μαρτίου 1992. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ το 1942 και, κατόπιν, στον ΕΛΑΣ. Τραυματίζεται την πρώτη φορά σε μάχη με τους ταγματασφαλίτες και την άλλη με τους Εγγλέζους. Εκτοπίζεται στην Ικαρία δύο φορές και στην Μακρόνησο στο Α' Τάγμα (Μάρτης 1949-1952). Την περίοδο της ΕΔΑ και μετά τη δικτατορία δουλεύει για τη συγκρότηση της ΔΗΚΕΒΕ. Μένει πιστός στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, ο γιος του προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.


Δημήτρης Χαρός
Δημήτρης Χαρός

Λεωνίδας Καρούτσος
Λεωνίδας Καρούτσος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ