Κυριακή 7 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ - ΠΑΜΕ
Σήμερα η συγκέντρωση στην Καβάλα

Ενάντια στον ελλιμενισμό ΝΑΤΟικής φρεγάτας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ελλιμενισμό ΝΑΤΟικής φρεγάτας στην Καβάλα πραγματοποιούν σήμερα, Κυριακή, στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης οι Επιτροπές Ειρήνης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και το ΠΑΜΕ. Η φρεγάτα πρόκειται να φτάσει αύριο στο λιμάνι της Καβάλας για τριήμερο ελλιμενισμό.

«Είναι ανεπιθύμητοι οι ΝΑΤΟικοί φονιάδες που έρχονται στην πόλη μας για να "ξεκουραστούν", μετά από τη δολοφονική τους δράση στις διάφορες γωνιές της Γης, όπου προσφέρουν τις "φιλειρηνικές" τους υπηρεσίες σκοτώνοντας για τα αφεντικά τους παιδιά, γέρους, γυναίκες, καταστρέφοντας νοσοκομεία, σχολεία, μνημεία», τονίζεται στην ανακοίνωση - κάλεσμα των οργανωτών της εκδήλωσης.

«Να επιστρέψουν οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις που είναι εκτός συνόρων. Η συμμετοχή της Ελλάδας στις διάφορες αποστολές του ΝΑΤΟ, μας κοστίζει 1 εκατ. ευρώ τη μέρα, εκτός από τις αμυντικές δαπάνες που γίνονται, όχι για την άμυνα της χώρας, αλλά για τις πολεμικές ανάγκες του ΝΑΤΟ. Δε δεχόμαστε, σαν αντιστάθμισμα, τα "καθρεφτάκια" και τις "χρωματιστές κορδέλες" που θα μας φέρουν οι ΝΑΤΟικοί φονιάδες», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ