Τετάρτη 10 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Προβοκατόρικη επίθεση σε σπουδαστές

Η χτεσινή θρασύδειλη επίθεση, στο ΤΕΙ Πειραιά, θα απαντηθεί με τη συμμετοχή των σπουδαστών στην απεργία, στις 11 Μάρτη, τονίζει σε ανακοίνωση - καταγγελία η Τομεακή Οργάνωση ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Πειραιά της ΚΝΕ

Συμμορίες των αυτοαποκαλούμενων «αντιεξουσιαστών» επιτέθηκαν, χτες, σε σπουδαστές του ΤΕΙ Πειραιά, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ). Η Τομεακή Οργάνωση ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Πειραιά της ΚΝΕ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση και τονίζει ότι «οι προβοκατόρικοι σχεδιασμοί θα πέσουν στο κενό», «απάντηση θα πάρουν με τη μαζική συμμετοχή σπουδαστών στην απεργία, την Πέμπτη, στις 11 Μάρτη». Η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

«Καταγγέλλουμε τις συμμορίες αναρχοφασιστών, που επιτέθηκαν σε σπουδαστές μέσα στη γενική συνέλευση του συλλόγου της ΣΤΕΦ Πειραιά. Η επίθεση αυτή έγινε με σκοπό να αποτρέψουν τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, να τρομοκρατήσουν τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, να αποτρέψουν την οργάνωση της πάλης τους. Και αυτό γίνεται τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη η αντιλαϊκή θύελλα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που παίρνονται μέτρα που πλήττουν ιδιαίτερα τους σπουδαστές των ΤΕΙ, που είναι παιδιά εργατικών λαϊκών οικογενειών.

Καλούμε τους σπουδαστές να σκεφτούν και να απαντήσουν: Ποιος ωφελείται από τέτοιες ενέργειες; Ποιος κέρδισε από την προβοκάτσια των αυτοαποκαλούμενων "αντιεξουσιαστών"; Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ αυτό που βολεύεται από το να μην υπάρχουν διεργασίες και ζυμώσεις, που θα αποκαλύπτουν την αντιλαϊκή πολιτική του;

Η προσπάθειά τους αυτή θα βρει τοίχο. Οι νέοι κομμουνιστές και οι αγωνιστές που συμπορεύονται μαζί τους αταλάντευτα θα μπουν μπροστά για να οργανώσουν την πάλη των σπουδαστών, για να πάρει απάντηση η αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ. Οι προβοκατόρικοι σχεδιασμοί και οι θρασύδειλες επιθέσεις θα πέσουν στο κενό. Απάντηση θα πάρουν με τη μαζική συμμετοχή σπουδαστών στην απεργία την Πέμπτη, στις 11 Μάρτη. Ολοι στους δρόμους με το ΜΑΣ, όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ