Πέμπτη 11 Μάρτη 2010 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νέες εξελίξεις για τα «στημένα»

Νέο γαϊτανάκι υποκρισίας, αποπροσανατολισμού, πινγκ πονγκ ευθυνών και εντυπώσεων προκάλεσε ο τρίτος (και μάλλον όχι τελευταίος) φάκελος με ύποπτα για προσυνεννόηση ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Η ΕΠΟ τον παρέδωσε στη ΓΓΑ και αυτή τον προώθησε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Ζητώντας «συσχέτισή του με τους δύο φακέλους, που έχουν ήδη διαβιβασθεί» και «διερεύνηση του θέματος, στο πλαίσιο της διεξαγόμενης προκαταρκτικής εξέτασης».

Εκτός από αναμετρήσεις της Β' Εθνικής τώρα περιλαμβάνεται και μια της Σούπερ Λίγκας. Η διαρροή της ταυτότητας των 2 ομάδων που φέρονται να εμπλέκονται, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή τους. Ο Πανθρακικός κάνει λόγο για ηλιθιότητες και ο ΠΑΣ Γιάννενα εκφράζει οργή, αποτροπιασμό και αφήνει αιχμές για εσκεμμένες διαρροές του θέματος ώστε να πληγεί η ομάδα των Ιωαννίνων. Επίσης εξώδικο απέστειλε σε τρεις ιστοσελίδες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γιατί ενέπλεξαν τους «πράσινους» στην υπόθεση.

Κατά... σύμπτωση καμιά πλευρά (πολιτική ηγεσία, αθλητικές αρχές, ΠΑΕ), ούτε αυτή την φορά, ασχολήθηκε με την ουσία του φαινομένου. Γιατί γνωρίζουν πως αν το εξετάσουν στη βάση αιτίας - αιτιατού θα οδηγηθούν στο γεγονός ότι αποτελεί μια σύμφυτη παρενέργεια της εμπορευματοποίησης (και) του ποδοσφαίρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ