Πέμπτη 18 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΛΙΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΛΙΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
φωτό

Στον αγαπημένο μας φίλο και συναγωνιστή ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, που με πίστη υπηρέτησε το εργατικό κίνημα. Λυπήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην κηδεία του, λόγω υγείας.

Προσφέρω στη μνήμη του 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Βύρωνα.

Ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Βύρωνα

Νίκος Σγουμπόπουλος

***

φωτό

Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, με τη συμπλήρωση 16 χρόνων από το θάνατό του, η αδελφή του Χαραλαμπία Αλιβιζάτου προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» το ποσό των 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δαμουλιανάτων Ληξουρίου Κεφαλλονιάς, που ήταν ενεργό μέλος της.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ένα χρόνο από το θάνατό του, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών.

Η αδελφή του

Μαρία Κολιαράκη

***

φωτό

Ο Κώστας Χαψιάς, στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου.

***

φωτό

Στην μνήμη του συντρόφου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21/02/2010, η ΚΟΒ Λυκότρυπας (Μενιδίου) του ΚΚΕ προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» που ήταν ο καθημερινός του σύντροφος. Ο Γιώργος Λιναρδής ήταν μέλος του ΚΚΕ και υπηρέτησε σε όλες τις θέσεις που του ανέθεσε, με αξιοσύνη, αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση έως την τελευταία στιγμή της ζωής του. Για την αντιστασιακή του δράση είχε καταδικαστεί σε θάνατο, ενώ έκανε συνολικά 20 χρόνια σε φυλακές και εξορία. Το παράδειγμά του, όπως και όλων των συντρόφων και συναγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για τα ίδια ιδανικά, μας δίνει δύναμη για συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, της πάλης για το σοσιαλισμό.

***

φωτο

Στη μνήμη του σ/φου ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΙΜΠΙΡΗ, από την Κοζάνη, που πέθανε πρόσφατα, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Δυτικής Πόλης Κοζάνης, στην δύναμη της οποίας ανήκε, συγκέντρωσαν το ποσό των 60 ευρώ και το προσφέρουν στη μνήμη του στο ΚΚΕ για την ενίσχυσή του.

ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ
***

φωτό2

Στην μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΑΖΙΟΥ, αγωνιστή του ΕΑΜ που έφυγε τον Απρίλη του 1999, η γυναίκα του Πιπίτσα, ο γιος του Βασίλης και η σύζυγός του Φλωρεντία, τα εγγόνια του Παναγιώτα και Ιωάννα, προσφέρουν στο «Ρ» 50 ευρώ, καθώς και στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΩΤΟΥ, μέλους της ΕΠΟΝ που χάθηκε στο πεδίο της μάχης.

***

Στη μνήμη της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΣΙΛΗ, που χάθηκε στις 16/2/08, η κόρη της Μαρία Τσίλη προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΜΑΤΑ η κόρη του Φρόσω προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ


ΖΩΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΖΩΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΖΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΖΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ