Πέμπτη 18 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απεργία στα ραδιόφωνα

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα Πέμπτη, από τις 10 το πρωί, οι εργαζόμενοι στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «ARRENA FM», με απόφαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού Βίκτωρας Ρέστης αποφάσισε τη μετατροπή του σταθμού σε μουσικό, καταργώντας τα δελτία ειδήσεων και μαζί με αυτά καταργούνται θέσεις εργασίας, αφήνοντας άνεργους τους δημοσιογράφους που εργάζονται σ' αυτά.

Μάλιστα, όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο εντεταλμένος σύμβουλος της επιχείρησης, Ν. Θρασυβούλου, πρόθεση της εργοδοσίας είναι η διακοπή των συμβάσεων εργασίας των δημοσιογράφων, προβάλλοντας ως «δέλεαρ» πρόταση για «εθελούσια έξοδο». Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε επίσης να προσφύγει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, μετά την απόφαση της μετατροπής του σταθμού σε μουσικό.

Παράλληλα, την κήρυξη 24ωρης απεργίας σε όλους τους ραδιοσταθμούς αποφάσισε το ΔΣ της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) για αύριο Παρασκευή, από τις 6 το πρωί. Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας απαιτούν από τους εργοδότες την υπογραφή νέας ΣΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ