Τετάρτη 24 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΕΣΗΕΑ
Εμμένει στις ... διαπιστώσεις

Στην έκδοση γενικόλογων και ανούσιων ανακοινώσεων, τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες στις εφημερίδες «Sportime» και «Αθλητική Ηχώ», περιορίστηκε για μία ακόμη φορά η ...παρέμβαση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Ετσι η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η οποία φέρει σημαντικές ευθύνες για τη διόγκωση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αποσιωπώντας τους πραγματικούς υπεύθυνους, θυμήθηκε τώρα να «κινητοποιηθεί» για το κρίσιμο ζήτημα της αντιασφαλιστικής λαίλαπας. Με μια ανακοίνωση, που φαίνεται καθαρά ως μία κίνηση για να «βγάλει την υποχρέωση από πάνω της», περιορίζεται σε γενικόλογες διαπιστώσεις αποφεύγοντας συνειδητά για μία ακόμη φορά να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες, να προτείνει συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης και αγώνα, ώστε ο κλάδος οργανωμένα να διεκδικήσει όλα όσα του ανήκει.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η αντίστοιχη ανακοίνωση για τις εφημερίδες «Sportime» και «Αθλητική Ηχώ», που ο εργοδότης τις έκλεισε αφήνοντας απλήρωτους για δώδεκα μήνες και άνεργους δεκάδες εργαζόμενους και τώρα επιχειρεί να τις ξανανοίξει. Κατά την ΕΣΗΕΑ φταίνε γενικά και αόριστα κάποιοι κακοί εκδότες και τραπεζικά συμφέροντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ