Τρίτη 30 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τη Γ' τάξη Γενικών Λυκείων και ημερησίων ΕΠΑΛ (Ομάδα Β') θα ξεκινήσουν στις 14 Μάη και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μάη. Το πρόγραμμα στα μαθήματα γενικής παιδείας και επιλογής έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 14 Μάη: Νεοελληνική Γλώσσα (γενικής παιδείας)
  • Δευτέρα 17 Μάη: Βιολογία - Φυσική - Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής - Ιστορία (όλα γενικής παιδείας).
  • Τετάρτη 19 Μάη: Νεοελληνική Λογοτεχνία (θεωρητικής κατεύθυνσης)- Μαθηματικά (θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης)
  • Παρασκευή 21 Μάη: Ιστορία (θεωρητικής κατεύθυνσης) - Βιολογία (θετικής κατεύθυνσης) - Χημεία και Βιοχημεία (τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) - Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).
  • Τετάρτη 26 Μάη: Αρχαία Ελληνικά (θεωρητικής κατεύθυνσης) - Φυσική (θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης).
  • Παρασκευή 28 Μάη: Λατινικά (θεωρητικής κατεύθυνσης) - Χημεία (θετικής κατεύθυνσης) - Ηλεκτρολογία (τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) - Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).
  • Δευτέρα 31 Μάη: Αρχές οικονομικής θεωρίας (μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις της Δ' τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Β') στα μαθήματα γενικής παιδείας και επιλογής θα διεξαχθούν από 15 Μάη έως 29 Μάη, των ημερησίων ΕΠΑΛ (Ομάδα Α') και μαθημάτων ειδικότητας των εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Β') θα διεξαχθούν από 25 Μάη έως 9 Ιούνη και των εσπερινών ΕΠΑΛ (Α' Ομάδα) θα γίνουν 25 και 27 Μάη.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται στο σχολείο θα γίνουν για την Γ' τάξη των Γενικών Λυκείων από 2 έως 18 Ιούνη, για την Δ' τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων από 1 έως 18 Ιούνη και για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α' και Β') από 10 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ