Παρασκευή 9 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
«Της κόπηκε το νύχι»..!

Αυτό υποστήριξαν οι υπεύθυνοι της ομάδας σχετικά με τον τραυματισμό της 45χρονης εργαζόμενης στο ΟΑΚΑ

Icon

Ούτε ψήγμα φιλότιμου - επιβεβαίωσαν ότι - δεν έχουν οι επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου και οι εταιρείες τους, όταν πρόκειται να προστατέψουν τα συμφέροντά τους. Κατά την απολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χτες στον αθλητικό δικαστή - για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - δεν κατηγορήθηκε (εκτός από την «πράσινη» εταιρεία) μόνο ο Χατζηπετρής.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για ελαφρύ τραυματισμό της εργαζόμενης, αναφέροντας: «Δεν υπήρχε ακρωτηριασμός αλλά κόπηκε το νύχι»!.. Και - ουσιαστικά - έριξε το φταίξιμο πάνω της γιατί «παρά την εμπειρία και την εκπαίδευσή της, έπιασε την κροτίδα νομίζοντας πως ήταν αντικείμενο»... Βέβαια, κουβέντα δεν ειπώθηκε (δυστυχώς ούτε και από τους κατηγόρους) π.χ. για τους... ανενόχλητους περαστικούς στο ταρτάν που μοίραζαν βεγγαλικά...

Για τα υπόλοιπα επεισόδια (που μεταξύ άλλων είχαν ως αποτέλεσμα τη φωτιά στο πούλμαν του Ολυμπιακού) η ευθύνη - κατά τα ειωθότα - ρίχτηκε στην αστυνομία και «κάποια ξένα στοιχεία με κουκούλες και μολότοφ, πράγμα ασυνήθιστο για γήπεδο. Προφανώς και ήταν εξωγενή στοιχεία που είχαν παρεισφρήσει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου».

Το δικαιοδοτικό όργανο επέβαλε στους πράσινους ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών - την οποία θα εκτίσουν στο επόμενο πρωτάθλημα - και πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Οσο για τις κότες που βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» (Αρης - ΠΑΟΚ) οι «κιτρινόμαυροι» ισχυρίστηκαν «απλά ανήκαν σε δύο οπαδούς οι οποίοι πήγαιναν τις κότες στο σπίτι τους και περνώντας από το γήπεδο σκέφτηκαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα»!... Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο ισχυρισμός (στη κατηγορία εξύβρισης του διαιτητή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ) ήταν πως «εξέφρασε απλώς την αγανάκτησή του. Από τη φράση που του αποδίδεται, έχει εξαλειφθεί ένα ερωτηματικό. Δεν του το είπε έτσι όπως αναφέρει το κατηγορητήριο. Τον ρώτησε: "ρε, είσαι μα....ς;". Αρα πρόκειται για μια απλή άσκηση κριτικής και υπάρχει και δεδικασμένο γι' αυτό. Ηταν άκομψος ο τρόπος, αλλά όχι αδικαιολόγητος»...

Στους «κίτρινους» είχαμε πρόστιμο 20.000 ευρώ ενώ στους «ασπρόμαυρους» και τον πρόεδρο της ΠΑΕ 10.000 ευρώ (από 5.000).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ