Σάββατο 17 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
«Μπηχτές» Γιαννακόπουλου

Αίσθηση προκάλεσε δήλωση του Παύλου Γιαννακόπουλου ότι θα υπάρξει αλλαγή στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά λίγο αργότερα τόνισε ότι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι 50-50.

Η πρώτη χρονικά συνέντευξη του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου που άναψε... φωτιές έγινε στην «ΕΡΑ Σπορ»:

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό:

«Περιμένουμε να αποφασίσουν οι διοικούντες την ομάδα. Αυτοί θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο καινούριος πρόεδρος, γιατί κατά τη γνώμη μου, νομίζω, ότι θα υπάρξει καινούργιος πρόεδρος».

Για το ποιος θα είναι αυτός:

«Είναι νωρίς να αποφασίσουμε για κάτι τέτοιο. Η ενότητα είναι και παραμένει αυτή που είναι σήμερα, στη περίπτωση που δεν υπάρξουν μεγάλα γεγονότα, αλλά δε βλέπω να γίνονται μεγάλα γεγονότα. Είναι θέμα της πλειοψηφίας των μελών του Παναθηναϊκού, να αποφασίσουν ποιον θα βάλουν πρόεδρο. Δεν έχει καμία σχέση η επιτυχία».

Για την εφετινή χρονιά:

«Οι προσπάθειές μας όλων μας είναι να επιτύχει ο Παναθηναϊκός τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι ευχάριστο που ήρθε μια τέτοια επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία».

Για την επιτυχημένη χρονιά

«Η επιτυχία στα αποτελέσματα είναι μεγάλη και πιστώνεται στους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα, δηλαδή τον προπονητή, τους βοηθούς και τους παίκτες ακόμα περισσότερο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ