Τρίτη 27 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Το νταμπλ ο ΠΑΟ

Την κυριαρχία του στους εσωτερικούς τίτλους σφράγισε το Σάββατο ο Παναθηναϊκός που μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έφθασε και στην αντίστοιχη του Κυπέλλου. Στον τελικό του ΟΑΚΑ που, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για άλλη μια φορά δεν έλειψαν τα επεισόδια μεταξύ οπαδών, οι «πράσινοι» νίκησαν τον Αρη (1-0 Λέτο 63`) σε ένα μέτριο παιχνίδι. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην τελική προσπάθεια φάνηκαν αναποτελεσματικοί και ανορθόδοξοι. Οι δυο αντίπαλοι έχασαν από μια κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Ο Παναθηναϊκός με την διπλή των Νίνη, Σαλπιγγίδη στο 22` (απέκρουσε δυο φορές τα σουτ ο Σηφάκης) και ο Αρης στο 25` με τον Νασούτι (έδιωξε ο Τζόρβας στην γραμμή). Στο Β` μέρος οι πρωταθλητές μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι τα κενά στις γραμμές του Αρη αφού οι παίκτες του έδειξαν να κουράζονται.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Καντέ, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (65' Μαρίνος), Σαλπιγγίδης (62' Καραγκούνης), Λέτο (79' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Αρης: Σηφάκης, Γκιάρο, Νασούτι, Νέτο, Βανγκέλι, Μεριέμ (66' Χαβίτο), Ναφτί (74' Φερνάντες), Πρίττας, Κάλβο (83' Αντού), Κάμπορα, Κόκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ