Τετάρτη 5 Μάη 2010 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Τα βλέμματα στην Τούμπα

Στην Τούμπα όπου σήμερα θα διεξαχθεί το ντέρμπι των πρωτοπόρων μέχρι στιγμής των πλέι οφ μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (21.15 ΝΟΒΑ) επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις λόγω της σημερινής γενικής απεργίας. Ετσι, το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και του Αρη θα διεξαχθεί αύριο (ΟΑΚΑ 19.00 ΣΚΑΪ) εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων του ΟΑΚΑ στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης γίνεται αντιληπτό ότι το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας και τις ισορροπίες όσον αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέση των πλέι οφ που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής αύριο στο ΟΑΚΑ οι ...ουραγοί ΑΕΚ και Αρης θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη. Οι κιτρινόμαυροι του Βορρά είναι ένα βαθμό μπροστά από την Ενωση και θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ είπε: «Και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Μόνο η νίκη θα μας κρατήσει σε τροχιά πρωτιάς. Ελπίζω να τα καταφέρουμε». Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: «Είναι ένα κομβικό ματς αφού αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο κάθε ελπίδα θα εξανεμιστεί. Ολα φυσικά θα φανούν στο τερέν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ