Τρίτη 11 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Αποφάσισε αναστολή των κινητοποιήσεων

Αναστολή των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών αποφάσισε εσπευσμένα χτες η διοίκηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), μετά τη συνάντηση που είχε με την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη και τις έωλες διαβεβαιώσεις που φέρεται να τους έδωσε για λογαριασμό της κυβέρνησης. Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ Δ. Βαγιωνάς, «η υπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός και ότι δεν θίγονται οι "κόκκινες γραμμές" που έχουν τεθεί από τον ΠΦΣ, όπως είναι χωροταξικά και πληθυσμιακά κριτήρια».

Την αναστολή των κινητοποιήσεων καταψήφισε η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Φαρμακοποιών, καταγγέλλοντας ότι οι φαρμακοποιοί δεν έχουν κανένα λόγο να εμπιστεύονται την κυβέρνηση και τόνισε ότι ο κλάδος πρέπει να παραμείνει στο δρόμο του αγώνα δίπλα στο εργατικό κίνημα γιατί η πολιτική και τα μέτρα που επιβάλλονται τους πλήττουν το ίδιο.

Ας σημειωθεί ότι μέχρι αργά χθες βράδυ δεν ήταν γνωστό τι στάση θα κρατήσουν οι φαρμακοποιοί της Αθήνας, καθώς διαφώνησαν με την πρόταση για αναστολή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ