Τρίτη 11 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΙΜΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ: Στο ΣτΕ προσέφυγε η φαρμακοβιομηχανία «Bayer» ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό και παράνομο το δελτίο τιμών φαρμάκων για το 2010 με το οποίο σε κάποια φάρμακα μειώνονται οι τιμές τους και σε άλλα δεν αυξάνονται.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: «Οχι» στην απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των βενζινάδικων είπε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και απέρριψε προσφυγές ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων που ζητούσαν να ακυρωθούν αποφάσεις των Νομαρχιών Αθήνας και Δυτικής Αττικής για την επιβολή ωραρίου στα βενζινάδικα.

ΑΠΟΛΟΓΙΑ από το Σίμο Σεϊσίδη αναμένεται να πάρει σήμερα Τρίτη ο δεύτερος ειδικός ανακριτής, ο οποίος θα τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Ο Σ. Σεϊσίδης, συνελήφθη τη Δευτέρα 3 Μάη, ενώ το DNA του ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, με γενετικό υλικό που βρέθηκε μετά την επίθεση στον φρουρό του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, Ρωμύλου Κεδίκογλου, τον Απρίλιο του 2007.

ΝΕΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ της διχοτομημένης μητρόπολης Αττικής, εξέλεξε χτες, η Ιεραχία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στη νέα μητρόπολη Κηφισιάς, εξελέγη ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, αρχιμανδρίτης Κύριλλος Μυσιακούλης και στην νέα μητρόπολη Ιλίου, ο αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Δικαιάκος. Στη μητρόπολη Λαγκαδά, εξελέγη ο πρωτοσύγκελος της μητρόπολης Θεσσαλονίκης, αρχιμανδρίτης Ιωάννης Τασσίας. Επίσης, εξελέγησαν δύο βοηθοί επίσκοποι, οι αρχιμανδρίτες Πολύκαρπος Χρυσικός και Διονύσιος Σιφναίος.

Η ΚΗΔΕΙΑ του εργαζόμενου Επαμεινώνδα Τσακάλη που έχασε τη ζωή του στην τράπεζα «ΜΑΡΦΙΝ» στην οδό Σταδίου από πυρκαγιά που έβαλαν προβοκάτορες την περασμένη Τετάρτη, έγινε προχτές στη Βασιλική Λευκάδος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ