Πέμπτη 30 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-0
Λυτρώθηκε στο παρά... δύο

Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ αγχωμένος όσο ποτέ λύγισε την ψυχωμένη, για ένα θετικό αποτέλεσμα Προοδευτική με αυτογκόλ του Ρουτζιέρη στο 88 (!). Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ότι οι γηπεδούχοι έκαναν μόνο μια αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος.

Αν και επιζητούσε περισσότερο το γκολ ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έκανε και τη φάση που θα του έδινε και το προβάδισμα αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που με πολύ καλή αμυντική διάταξη κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες από εκτελέσεις φάουλ στο 70' και στο 76' με τον Φραντζέσκο, χωρίς να δουν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Χιώτη. Ομως στο 88' ο Μαραγκός, που βρισκόταν στη μικρή περιοχή της Προοδευτικής, με σουτ έστειλε την μπάλα στον Χιώτη, ο οποίος απέκρουσε και η συνέχεια ήρθε από το Ρουντζιέρη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σημειώνοντας το τελικό 1-0...

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Τετράτζε, Βενετίδης, Κουλακιώτης, Καφές, Φραντζέσκος, Μαραγκός, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (46' Σαμπρί), Νούνιες (46' Βρύζας), Φρούσσος.

Προοδευτική: Χιώτης, Γούτης, Πηλιούρας, Ρουντζιέρης, Κουλοχέρης, Ντάγκας, Πάντος, Αλ Τζάχερ, Παντελίδης (45' Αδράλας), Καζαντζής (65' Ζαΐμι), Μακόρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ