Σάββατο 5 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θέατρο από το ΠΑΜΕ

Πρώτη παράσταση στο θέατρο του «Αττικού Αλσους»

Στην πρώτη παράσταση του έργου «Εχθρός λαός», που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, καλεί η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, την Κυριακή 13 Ιούνη (9 μ.μ.). Η πρεμιέρα θα δοθεί στο θέατρο του «Αττικού Αλσους».

Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, το έργο «Ο εχθρός λαός» ετοίμασε μεγάλη ομάδα εργατών, ανέργων, συνταξιούχων, φοιτητών, μεταναστών, με μεράκι και υπομονή. Παράλληλα με όλες τις υπόλοιπες χρεώσεις και υποχρεώσεις, παράλληλα με τη συμμετοχή στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με μπροστάρηδες σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, περίσσεψε το πείσμα και ολοκληρώθηκε αυτή η προσπάθεια.

Το ΠΑΜΕ αγωνίζεται για να μπορέσει η εργατική τάξη να κατακτήσει όσα παράγει, όσα της ανήκουν, επισημαίνεται. «Γνωρίζουμε ότι η τέχνη, ο πολιτισμός είναι εφόδια, είναι τρόπος σκέψης, είναι στάση ζωής. Γνωρίζουμε και αντιστεκόμαστε στη σαβούρα που καθημερινά μάς κατακλύζει, αφού ο πολιτισμός και η τέχνη στα χέρια των καπιταλιστών έχουν μια και μοναδική ερμηνεία: εμπόρευμα - κέρδος, επισημαίνει μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ. Πρόκειται για θέατρο από εργάτες για εργάτες», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στις 20 Ιούνη (9 μ.μ.) στο «θέατρο Βράχων» του Βύρωνα. Οι προσκλήσεις θα αντιστοιχούν στην αγορά ενός λαχνού για την οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ, στην είσοδο του θεάτρου. Προσκλήσεις θα διατίθενται στο ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα. Τιμή λαχνού 5 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ