Σάββατο 12 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Ξεκινούν οι συζητήσεις για τις πρώην ΔΕΚΟ

Συγκεντρώσεις - συζητήσεις σε χώρους δουλειάς στις πρώην ΔΕΚΟ πραγματοποιούν τις επόμενες μέρες οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις στο πλαίσιο των παρεμβάσεών τους που στόχο έχουν την οργάνωση του αγώνα ενάντια στο σχέδιο της κυβέρνησης για την παραπέρα ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Ο αγώνας αυτός δεν αποσκοπεί μόνο στο να βάλει εμπόδια στην εφαρμογή της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά θα δημιουργήσει όρους σύγκρουσης και ρήξης με τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, θα θέσει το ζήτημα της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας. Το πρόγραμμα παρεμβάσεων του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

  • Τη Δευτέρα 14 Ιούνη στις 9 π.μ. στον ΗΣΑΠ στο εργοστάσιο Πειραιά με τον Λευτέρη Παπακωνσταντόπουλο, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.
  • Την Τρίτη 15 Ιούνη στις 9 π.μ. στην ΕΘΕΛ στο αμαξοστάσιο Πέτρου Ράλλη με τον Κώστα Ζιώγα, στέλεχος του ΠΑΜΕ.
  • Την Πέμπτη 17 Ιούνη στις 9 π.μ. στην ΕΘΕΛ στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού με τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.
  • Την Πέμπτη 17 Ιούνη στις 9 π.μ. στον ΟΣΕ στο κεντρικό εργοστάσιο του Πειραιά με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.
  • Την Παρασκευή 18 Ιούνη στις 9 π.μ. στον ΟΣΕ στο μηχανοστάσιο Αγ. Ιωάννη Ρέντη με τον Κώστα Λιαπάτη, στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ