Τρίτη 15 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ζ' ΟΜΙΛΟΣ
Ωρα για ... σάμπα

Η ώρα της πρεμιέρας για τη Βραζιλία που παραδοσιακά οι περισσότεροι φίλαθλοι περιμένουν περισσότερο από κάθε άλλη σε διοργάνωση Μουντιάλ φθάνει σήμερα αφού τη σκυτάλη των αγώνων για την 1η αγωνιστική παίρνει ο Ζ' Ομιλος.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - Β. ΚΟΡΕΑ

Αν και ο τεχνικός των Βραζιλιάνων ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του τονίζοντας ότι πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους γέρνει εξ ολοκλήρου τη ζυγαριά των προγνωστικών υπέρ των Βραζιλιάνων. Στα συν για τον Ντούνγκα ότι ο πορτιέρο Ζούλιο Σέζαρ είναι απολύτως έτοιμος. Στην ταχύτητα και τη μαχητικότητα που έχουν δείξει στο παιχνίδι τους ποντάρουν οι Βορειοκορεάτες για τη δύσκολη αποστολή που έχουν σήμερα.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το γεγονός ότι τουλάχιστον η δεύτερη θέση που οδηγεί στη Β` φάση δεν τελεί υπό αμφισβήτηση και έχει ήδη κάτοχο καλείται να αποδείξει η Πορτογαλία στην πρεμιέρα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Κριστιάν Ρονάλντο, Σιμάο, Νάνι, Λίεντσον θα προσπαθήσουν να το αποδείξουν αυτό και στην πράξη. Οσο για τους ...Ελέφαντες της Ακτής με τεχνικό τον Σβεν Γκόραν Ερισκον, τον Ντρογκμπά να αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας (έστω και εάν απουσιάζει από την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού στο χέρι) και τον Τουρέ να αποτελεί ...το κλειδί, φαντάζουν ικανοί για την έκπληξη αρκεί να ξεπεράσουν το αίσθημα των ...ηττοπαθών που τους συνοδεύει στις διεθνείς διοργανώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ