Τετάρτη 16 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ που, σήμερα Τετάρτη 16 Ιούνη, συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατό του, ο Νίκος, η Αθηνά και ο Δημήτρης προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στις 13.5.010 έφυγε από την ζωή η ΓΙΩΤΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ, το γένος Λιούμη, σε ηλικία 89 ετών. Γεννημένη στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου, οργανώθηκε στο ΕΑΜ από το 1942 και αγωνίστηκε στην Οργάνωση Μεσολογγίου και στο γυναικείο κίνημα. Από τη θέση της τηλεφωνήτριας στα 3Τ (μετά ΟΤΕ), βοήθησε τις μαχόμενες λαϊκές οργανώσεις κατά του κατακτητή. Μετά την απελευθέρωση στον αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας κινδύνους και διώξεις. Μέχρι τις τελευταίες στιγμές της και παρά την σωματική της επίπονη αναπηρία, βοηθούσε όπως μπορούσε το ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, ο γιος της Ηλίας και η νύφη της Μαρία, πρόσφεραν 200 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη των θείων μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΜΕΡΟΠΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΟΥ, από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και των πεθερικών μου ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ΤΣΑΚΙΡΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που βίωσαν την εξορία και την πολιτική προσφυγιά, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Λίτσα Τσακίρη


Γιώτα Τζαμουράνη
Γιώτα Τζαμουράνη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ