Σάββατο 19 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης Σαλπέας
Παναγιώτης Σαλπέας
φωτό

Ο Φίλιππος Τάντης, στη μνήμη του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΒΒΑΔΙΑ, προσφέρει 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

***

φωτό

Στη θύμηση του αγωνιστή της Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΪΛΑ, που συμπληρώνει αυτές τις μέρες τρία χρόνια αφότου έφυγε απ' τη ζωή, προσφέρουμε στην ΠΕΑΕΑ Φθιώτιδας, που αφιέρωσε το χρόνο και την καρδιά του, 100 ευρώ και άλλα 100 στην οργάνωση Λαμίας του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσά του Κούλα Κάιλα, η κόρη του Εύη Κάιλα.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των συντρόφων μας, ΣΑΛΠΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΖΕΪΜΠΕΚΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, ΚΑΤΟΥΦΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ που έμειναν πιστοί στον αγώνα και στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Ο σύντροφος τους Παναγιώτης Νταγιόγλου

***

Στις 12.6.2010 πέθανε ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ. Γεννήθηκε το 1924 στην Καρδίτσα. Στην κατοχή πήρε μέρος στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μέσα από τις τάξεις του ΕΛΑΣ. Για τη δράση του αυτή κυνηγήθηκε άγρια από το κράτος και παρακρατικές συμμορίες. Εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας και πολέμησε ηρωικά σε πολλές μάχες. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ, βρέθηκε στην Τασκένδη. Πήρε το πτυχίο του Χημικού από το πανεπιστήμιο της Τασκένδης. Οταν επαναπατρίστηκε, εκλέχτηκε στο ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων, με το οποίο αγωνίστηκε για 20 ολόκληρα χρόνια για τα προβλήματα των συνταξιούχων. Ο σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Ν. Ιωνίας και πέριξ, στη μνήμη του προσφέρει 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.


Μιχάλης Ζειμπέκογλου
Μιχάλης Ζειμπέκογλου

Βασίλης Καίλας
Βασίλης Καίλας

Δημοσθένης Κατούφας
Δημοσθένης Κατούφας

Σταμάτης Καββαδίας
Σταμάτης Καββαδίας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ