Τρίτη 10 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Τις επόμενες μέρες στη Θάσο

Με τις εκδηλώσεις του σε όλη την Ελλάδα ταξιδεύει αυτή την περίοδο το 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με σύνθημα «Με το ΚΚΕ υπάρχει λύση - να συναντηθούμε στο δρόμο της ανατροπής».

Το ταξίδι του 36ου Φεστιβάλ θα κορυφωθεί με το κεντρικό τριήμερο στην Αθήνα (πάρκο «Αντ. Τρίτσης») στις 16, 17 και 18 του Σεπτέμβρη, ενώ μια βδομάδα νωρίτερα, θα γίνει το κεντρικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, στις 9, 10 και 11 του Σεπτέμβρη, στο Στρατόπεδο «Παύλου Μελά».

Μέχρι τότε, γίνονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις. Ειδικά για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί τρεις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στη Θάσο. Συγκεκριμένα:

  • Αύριο, Τετάρτη, στις 9 το βράδυ, στο Λιμένα Θάσου, στο θεατράκι του Θεαγένη με εργατικό - λαϊκό τραγούδι από «Τα παιδιά της Θάσου», πολιτική ομιλία από τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέα του ΣΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.
  • Την Πέμπτη 12 του Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στις Μαριές Θάσου εκδήλωση με μεγάλο λαϊκό γλέντι, πολιτική ομιλία από τον Δήμο Ζαχαριάδη, Γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 13 του Αυγούστου, στα Λιμενάρια Θάσου, στις 9 το βράδυ, εκδήλωση που θα περιλαμβάνει παράσταση θεάτρου Σκιών από το Θεατρικό Εργαστήρι της ΚΝΕ, εργατικό - λαϊκό τραγούδι από «Τα παιδιά της Θάσου», πολιτική ομιλία από τον Δήμο Ζαχαριάδη, Γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ