Τρίτη 17 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στην αγκαλιά των τραγουδιών

Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ξεκινούν στις 24/8 στην Ελευσίνα, οι φετινές μουσικές εκδηλώσεις «Αισχύλεια 2010». Με την αυγουστιάτικη πανσέληνο o αρχαιολογικός χώρος θα ανοίξει τις πύλες του σε μια μοναδική μελωδική βραδιά με το «Τρίφωνο». Απογειωτικές τριφωνίες και σύγχρονη ματιά σ' ένα ευρύ ρεπερτόριο, με τραγούδια από «Pink Floyd», «Beatles» και Σαββόπουλο μέχρι Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και παραδοσιακά, δίνουν το στίγμα του μουσικού σχήματος. Οι Ερωφίλη, Νίκος Κουρουπάκης, Δημήτρης Υφαντής συνεχίζουν από το 2002 το μουσικό «ταξίδι» τους, με ένα δυνατό, διαφορετικό και απρόβλεπτο πρόγραμμα. Σ' αυτό περιλαμβάνονται και τραγούδια από το δίσκο του «Προσοχή! Τρίφωνο», μια συνεργασία με την Λίνα Νικολακοπούλου, σε μουσικές των Στ. Κραουνάκη, Ν. Αντύπα, Γκ. Μπρέγκοβιτς, Λ. Κοέν, Δ. Γαλάνη κ.ά., καθώς και κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του. Συναυλία δίνει επίσης το «Τρίφωνο» στις 23/8 στο Αττικό Αλσος.

Στις 27/8 (9μ.μ.), στο Αττικό Αλσος του Δήμου Αθηναίων η Θεοδοσία Τσάτσου θα παρουσιάσει παλιές ροκ επιτυχίες, καθώς και έντεκα τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο. Είσοδος ελεύθερη.

Στις 3/9 στο Ιστορικό Μουσείο Υδρας, θα μας κρατήσει συντροφιά η Ελευθερία Αρβανιτάκη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υδρας.

Στο κηποθέατρο Παπάγου (30/8, 8.30μ.μ.) ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, υπόσχονται μία ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφική τους παραγωγή. Μαζί τους, η Ζηνοβία Αρβανιτίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ