Σάββατο 21 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Νέο πρόσωπο ο Κονέ

Ενα νέο πρόσωπο συμπεριλαμβάνεται στις προεπιλογές «ξενιτεμένων» του Φ. Σάντος για τα προκριματικά του Euro 2012 (με Γεωργία στις 3/9 και Κροατία στις 7/9). Από τον Πορτογάλο κλήθηκε στην Εθνική - για πρώτη φορά στην καριέρα του - ο Παναγιώτης Κονέ (Μπρέσια). Εκτός του 23χρονου μεσοεπιθετικού πρόσκληση έλαβαν οι Χαριστέας (Αρλ Αβινιόν), Τζιόλης (Σανταντέρ), Μόρας (Μπολόνια) που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή για το φιλικό με τη Σερβία. Ο Σάντος κάλεσε επίσης τους Παπασταθόπουλο (Μίλαν), Τζαβέλλα (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Γκέκα (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Καπετάνο (Στεάουα Βουκουρεστίου), Σαμαρά (Σέλτικ). Να σημειώσουμε πως η τελική λίστα της αποστολής, μαζί με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ελληνικούς συλλόγους, θα γνωστοποιηθεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ, η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων. Το παιχνίδι με τη Γεωργία θα διευθύνει ο Ισπανός, Κάρλος Κλος Γκόμες, και αυτό στην Κροατία ο Δανός, Κλάους Μπο Λάρσεν.

  • Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), κλήθηκε από τον Γ. Γεωργιάδη για τον αγώνα (4/9) της Εθνικής ελπίδων με την αντίστοιχη της ΠΓΔΜ, στο πλαίσιο του 9ου προκριματικού ομίλου στο EURO U-21 2011.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ