Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Χορταστική» μέρα

Τη νίκη για τους δικούς του λόγους ο καθένας θα επιδιώξουν να πάρουν σήμερα τρεις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι δίνουν άλλη... μια μάχη για την ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (ULEB) κόντρα σε Μπένετον Τρεβίζο (21.30 ΑΛΦΑ) και Λουγκάνο αντίστοιχα, ενώ ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Αλμπα (21.30 ΤΕΜΠΟ) για τη ΣΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑ (ΦΙΜΠΑ).

O Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Τρεβίζο μετά από πέντε χρόνια και έχει στόχο να πετύχει την 12 σερί νίκη του σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Εμείς πάμε για τη νίκη, όπως πάντα» σχολίασε ο Ζούρος για να υπογραμμίσει: «Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας. Η προσθήκη του Μπράουν (ο κοντόσωμος Αμερικανός δεν έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ) της δίνει ιδιαίτερη δύναμη στην περιφέρεια, αλλά είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο Ελληνας τεχνικός που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νίκου Οικονόμου.

Με στόχο να πιστοποιήσει τη διάρκεια στην απόδοση ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη απέναντι στους Γερμανούς της Αλμπα. «Η Αλμπα έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς στη Σουπρολίγκα και τρεις ήττες στα ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, που ωστόσο κρίθηκαν στο τέλος. Το μεγάλο τους όπλο είναι ο Αλέξις, ένα σύγχρονο τεσσάρι, που τραβιέται στο τρίποντο. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί και στον Κοτούροβιτς, ειδικότητα του οποίου είναι τα ριμπάουντ» τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τέλος, το Περιστέρι αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Λουγκάνο (21.15) με τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί των τελευταίων ημερών. Η νίκη επί της ΑΕΚ έχει ανεβάσει την ψυχολογία στην ομάδα και όλοι ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν ακόμα μια φορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ