Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επικίνδυνα φαινόμενα...

Ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες καταστάσεις ξαναδημιουργεί ο τυφλός φανατισμός και οι αρρωστημένες νοοτροπίες που επικρατούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οπαδοί του Πανιωνίου - που διαφώνησαν με την απόφαση του ερασιτέχνη να παραχωρήσει στην ΑΕΚ το γήπεδο για την αναμέτρηση με την Νταντί - προκάλεσαν (αργά χθες βράδυ) εκτεταμένες καταστροφές! Περίπου 100 άτομα έκαναν σοβαρές ζημιές (έσκαψαν το χορτάρι, ξήλωσαν τα δοκάρια κ.ά.) στον αγωνιστικό χώρο.

Αγνωστο παρέμενε, ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Ν. Σμύρνη. Εγιναν προσπάθειες να αποκατασταθούν οι ζημιές και σήμερα θα αποφανθεί οριστικά ο εκπρόσωπος της UEFA. Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε μάλλον ο αγώνας θα γίνει τελικά στο "Γ. Καραϊσκάκης" (χθεσινοβραδινές πληροφορίες ήθελαν τις δύο ΠΑΕ να συμφωνούν). Λογικά η UEFA θα δώσει έγκριση, ενώ ερωτηματικό είναι αν θα υπάρχουν και πόσοι φίλαθλοι των "κιτρινόμαυρων".

Πάντως η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει με τιμωρία (αποκλεισμό), όπως συνέβαινε πριν ο ερασιτέχνης Πανιώνιος ενημερώσει την συνομοσπονδία ότι παραχωρεί το γήπεδο. Ακαρπη (δεν έδινε άδεια η Πυροσβεστική) είχε αποβεί νωρίτερα και η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο του Ατρομήτου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ