Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Τις κεντρικές εκδηλώσεις για το 36ο Φεστιβάλ, που προγραμματίζει το επόμενο διάστημα στις πρωτεύουσες των νομών, ανακοίνωσε η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ. Το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Στην Ξάνθη, το Σάββατο 4/9, στις 7.30 μ.μ., στο Πολυτεχνείο (προκάτ). Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Καβάλα, το Σάββατο 4/9, στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο Φαλήρου. Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Ποτόλιας, μέλος της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Καβάλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα μιλήσει η Σούλα Βλισίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Δράμα, την Πέμπτη 9/9, στις 8 μ.μ., στον Κήπο. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Θάνος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Κομοτηνή, την Παρασκευή 10/9, στις 8 μ.μ., στην παλιά Νομική. Θα χαιρετήσει η Γεωργία Πύθουλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Βαργεμίδης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφεριεάρχης Ροδόπης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή 10/9, στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο Ακαδημίας. Θα χαιρετίσει η Αννα Σίσκου, μέλος Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τρέλλης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφεριάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ