Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Τελευταίες προσθήκες

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Γάλλος μέσος που αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ Νταμιέν Πλεσί, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Την ίδια ώρα αντίο στην Παιανία είπαν Κλέιτον (πήγε στην Μέταλουργκ) και ο Λεοντίου (δανεικός στην Ηλιούπολη).

  • Και επίσημα είναι από χτες ο Χρήστος Πατσατζόγλου ανήκει στην ΑΕΚ. Ο Ελληνας αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Κριστιάν Νασούτι (αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα στην αποστολή των χρημάτων προς την Ρίβερ Πλέιτ) ενώ η Ενωση έκλεισε χτες για ένα χρόνο το νεαρό Λευτέρη Ιντζόγλου που δοκιμάστηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας.
  • Σε συμφωνία με τον 27χρονο Δανό αμυντικό μέσο Κάσπερ Ρίσγκααρντ ο οποίος αγωνιζόταν στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, ήλθε ο Πανιώνιος.
  • Στην απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού μέσου Μαρσέλ Ρομάν (δανεικός για ένα χρόνο από την Τζένοα) και του Πορτογάλου αμυντικού Ντάνι (διετές συμβόλαιο) προχώρησε χτες ο Ηρακλής.
  • Ο ΠΑΟΚ επενδύει στο μέλλον αφού πήρε τους νεαρούς Στέργιο Γιακουμή και Λευτέρη Σακελλαρίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ