Σάββατο 1 Γενάρη 2000 - Κυριακή 2 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 43
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

(άρθρο 11 παρ. 1 Ν. 2472/97)

1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ο Δήμος Κοζάνης που εδρεύει στην Κοζάνη Πλ. Νίκης 1 τηλ. (0461) 36042, 36043 ασκώντας τη διοίκηση των τοπικών υποθέσεων για την προαγωγή των τοπικών συμφερόντων, κοινωνικών και οικονομικών και την ικανοποίηση των αναγκών της οικείας διοικητικής του περιφέρειας, σε εφαρμογή των άρθρων 11 παρ. 1 και 24 παρ. 3 του Ν. 2472/97 περί «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και της αριθμ. 408/98 απόφασης του Προέδρου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενημερώνει τους υπαλλήλους, τους δημότες, τους προμηθευτές και τους λοιπούς συναλλασσόμενους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ότι τηρεί και επεξεργάζεται Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων με βάση τις διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Προσωπικά δεδομένα που προβλέπονται από τις διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας (εργατικής, ασφαλιστικής, φορολογικής κλπ.). Η επεξεργασία του αρχείου γίνεται έγγραφα και με Η/Υ από αμόδιους εργαζόμενους του Δήμου στο πρόσωπο των οποίων συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 10 του Ν. 2472/97.

3. ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η ομαλή λειτουργία, η σωστή εξυπηρέτηση υποστήριξη και παρακολούθηση των πάσης φύσεως σχέσεων με το προσωπικό, τους δημότες, συνεργάτες και προμηθευτές.

4. ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Το αρχείο διατηρείται για όσο διάστημα λαμβάνει χώρα η συναλλακτική σχέση με τα υποκείμενα επεξεργασίας. Μετά τη λήξη αυτής περιορίζεται σε ιστορικούς, επιστημονικούς, στατιστικούς ή ενημερωτικούς σκοπούς όπως υπαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: Κατά τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του Ν. 2472/97 κάθε υποκείμενο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα έχει δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν και αποτέλεσαν ή αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ