Κυριακή 19 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σήμερα, Κυριακή 19 Σεπτέμβρη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 11π.μ. περιοδεία στη Ν. Ζωή και στη συνέχεια στο Μοναστήρι με τον Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιο δήμαρχο Χαλκηδόνας. Στις 11π.μ. περιοδεία στην Ευξεινούπολη της Ν. Ευκαρπίας με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά. Στις 11.30 π.μ. περιοδεία στα καφενεία της Καλαμαριάς με το Δαμιανό Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς.

ΩΡΩΠΟΣ: Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ωρωπού καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αυλώνα, στην οποία θα παρουσιαστούν ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Χασιώτης και οι θέσεις της παράταξης.

Αύριο, Δευτέρα 20 Σεπτέμβρη

ΠΥΡΓΟΣ: Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας θα επισκεφτεί τον Πύργο. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: Στις 9.30 π.μ. θα επισκεφθεί τις Διοικητικές και Ιατρικές υπηρεσίες του ΙΚΑ στον Πύργο και στις 11 π.μ. το Νοσοκομείο Πύργου. Στις 6.30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση του περιφερειακού ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημαρχείο Πύργου. Στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα τις τοπικές εκλογές στο Δημαρχείο Πύργου.

ΚΑΒΑΛΑ: Στη 1.30 μ.μ., περιοδεία στο ΕΚΑΒ, με τον Χρήστο Ποτόλια, υποψήφιο αντιπεριφεριάρχη Καβάλας και τον Βασίλη Λιόγκα, υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας.

ΗΜΑΘΙΑ: Στις 7.30 μ.μ., στην Εληά στη Βέροια, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ