Κυριακή 19 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής από την ΟΓΕ

Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στις 23/9 που οργανώνεται από τους φορείς της πρόσφατα συγκροτημένης κοινωνικής συμμαχίας, στης οποίας την ιδρυτική σύσκεψη η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας πήρε μέρος.

Να μην επιτρέψουμε ούτε την ελάχιστη αύξηση σε

πετρέλαιο θέρμανσης, ΔΕΗ, ΦΠΑ!

Οι γυναίκες θα είναι και πάλι αυτές που θα δεχθούν το πρώτο κύμα της αντιλαϊκής λαίλαπας, της προγραμματισμένης από την κυβέρνηση, το κεφάλαιο, την ΕΕ, το ΔΝΤ. Εκείνες είναι που, λόγω της ταξικής εκμετάλλευσης και της διπλής καταπίεσής τους, επιφορτίζονται πρώτα και κύρια με τις ευθύνες του λαϊκού νοικοκυριού, της οικογένειας, των ηλικιωμένων, των αρρώστων, των βρεφών και των μικρών παιδιών, των πιο ευάλωτων δηλαδή ομάδων του πληθυσμού. Οι γυναίκες της λαϊκής οικογένειας δεν πρέπει να συμβιβαστούν με τη λιγότερη θέρμανση, το λιγότερο ρεύμα, το λιγότερο ψωμί, τη λιγότερη ζωή που τους προορίζουν. Οι θυσίες τους θα θρέψουν μόνο τα κέρδη του μεγαλοεπιχειρηματία, που του μειώνουν τη φορολογία (τάχα για να «επενδύσει»!), ενώ οι εργαζόμενοι καταδικάζονται στην ανέχεια.

Κανένας συμβιβασμός, κανένας εφησυχασμός!

Ολες και όλοι στα αγωνιστικά συλλαλητήρια σε κάθε νομό της χώρας!

Για να σταματήσουμε τις επαναλαμβανόμενες ληστρικές επιδρομές στο λαϊκό εισόδημα, διαδηλώνοντας την ταξική, αποφασιστική και έμπρακτη αντίθεσή μας στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ