Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Καταδικάζουν το κλείσιμο του «AIR»

Την κατάσχεση του πομπού του ξενόγλωσσου προγράμματος «AIR 104,4» του ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84» καταδίκασε χτες ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, ζητώντας την επανέναρξη της λειτουργίας του. Θυμίζουμε ότι κατόπιν παρέμβασης των εισαγγελικών αρχών, οι εγκαταστάσεις του «AIR» έκλεισαν επειδή δεν είχε αδειοδοτηθεί νομίμως. Εκπρόσωπος των εργαζομένων κατήγγειλε ότι ο σταθμός πέφτει θύμα του αρρύθμιστου τοπίου στο χώρο.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Στέλιος Λάμπρου, καταδικάζοντας το γεγονός, υπογράμμισε τη χρηστικότητα του σταθμού, καθώς έδινε τη δυνατότητα στους μετανάστες να ενημερώνονται για την ειδησεογραφία στην πατρίδα τους, άσχετα - όπως είπε - αν θεωρούμε ότι τα δελτία Τύπου των Πρεσβειών δεν μπορεί να είναι η αποκλειστική πηγή πληροφόρησης. Συμπλήρωσε ότι είναι ένας από τους ελάχιστους σταθμούς που δεν είχε εμπορευματοποιηθεί.

Σήμερα, στο μεταξύ, εκπρόσωπος του δήμου αναμένεται να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του ΕΣΡ το οποίο θα γνωμοδοτήσει επί της αδειοδότησης του AIR.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ