Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗΣ
φωτ.

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος προσφέρει, μέσω ΚΟ ΕΒΕ Ανελκυστήρων, στο ΚΚΕ 30 ευρώ, αντί για στεφάνι, στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ.

***

φωτ. 2

Στη μνήμη των ηρωικών στελεχών του Κόμματός μας, ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ και ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμησή του, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Μοσχάτου.

Νίκος και Κατίνα Καππάτου

***

φωτ.

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗ ο οποίος έκανε 18 χρόνια φυλακή λόγω των πολιτικών του «πιστεύω» και της δράσης του, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Οι παλιοί φίλοι από το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Μελισσίων.

***

φωτ. (καταχώρηση στις 23.9.2010)

Πριν λίγες μέρες έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, της Ειρήνης και του Εργατικού κινήματος στις Τράπεζες, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ. Οι σύντροφοί του και συναγωνιστές του στην Εμπορική Τράπεζα δίνουμε την υπόσχεση ότι συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, πιστοί στα ιδανικά του επιστημονικού σοσιαλισμού και με όλες μας τις δυνάμεις για την πραγμάτωση των αποφάσεων του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Στην μνήμη του και αντί στεφάνου, καταθέτουμε 300 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Εμπορικής.

***

φωτ.

Στη μνήμη της αδελφής μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΟΚΚΑ - ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ, που σε λίγες μέρες (2 Οκτώβρη) συμπληρώνονται 7 χρόνια που έφυγε για πάντα από κοντά μας. Η Αγγελική Κόκκα - ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ γεννήθηκε στο χωριό Λέκκα Σάμου, το 1934. Μεγάλωνε μέσα σε οικογένεια που ζούσε αρμονικά. Το μόνο τους «ελλάτωμα» ήταν ότι είχαν δημοκρατικές πεποιθήσεις, αγαπούσαν τον άνθρωπο και δεν ανέχονταν την εκμετάλλευσή του. Πίστευαν στα ιδανικά του Σοσιαλισμού - Κομμουνισμού, οραματιζόταν μια καλύτερη κοινωνία, δικαιότερη και πιο ανθρώπινη. Γι' αυτό διώχτηκαν, κυνηγήθηκαν όλον εκείνον τον καιρό. Οι ιδέες και αυτά τα οράματα πέρασαν και στα παιδιά τους. Γι' αυτό και η αδελφή μου Αγγελική μέχρι να φύγει από τη ζωή αγωνιζόταν για την πραγμάτωση αυτών των οραμάτων.

ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Στη μνήμη της, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ στην ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ για την ενίσχυση των οικονομικών του στον προεκλογικό αγώνα.

Μανώλης Κόκκας


 ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

 Γιώργης Τρικαλινός
Γιώργης Τρικαλινός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ