Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 0-2
Αυτοκτόνησε στο ΟΑΚΑ

Αυτοκτόνησε χτες στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκος που έγινε το δεύτερο θύμα της ομάδας έκπληξης του ομίλου, αφού ηττήθηκε από την Κοπεγχάγη με 2-0 (28' Ν' Ντόι, 37' Βινγκράντ) και έμεινε αρκετά πίσω όσον αφορά το στόχο του που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αντίθετα, η ομάδα της Δανίας με δύο νίκες έβαλε γερά τα θεμέλια για πρόκριση. Οι πράσινοι για δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι εμφάνισαν σημάδια αδυναμίας, κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στη φυσική κατάσταση αλλά και ολιγωρία στα αμυντικά καθήκοντα (απ' όπου προήλθε και το πρώτο γκολ της Κοπεγχάγης). Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε και τα δύο τέρματα στο πρώτο μέρος ωστόσο ούτε στο Β' κατάφερε να κάνει κάτι να αλλάξει τα δεδομένα αφού αγωνίστηκε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στο άλλο παιχνίδι η Ρούμπιξ Καζάν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Κατσουράνης (46' Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (58' Πλισέ), Λουίς Γκαρθία (46' Σπυρόπουλος), Λέτο, Σισέ.

Κοπεγχάγη: Βίλαντ, Πόσπεχ, Κλοντεμίρ (79' Ντελάνεϊ), Κβιστ, Γκρόνκιερ, Ν' Ντόι (76' Σαντίν), Αντονσον, Βεντ, Βίνγκααρντ, Ζάνγκα, Μπολάνος (58' Νόρεγκαρντ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ