Κυριακή 3 Οχτώβρη 2010 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Στην Αττική

Κυριακή 3 Οκτώβρη 2010

-- O Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα και μέλος της ΚΕ και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Βασιλείου στο Μπραχάμι, στις 12 το μεσημέρι.

-- Ο Νίκος Παπαγεωργίου, υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, θα μιλήσει σε σύσκεψη στις 19.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν».

Δευτέρα 4 Οκτώβρη 2010

-- Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας.

-- Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα σε συγκέντρωση στο τρίγωνο πολυκατοικιών της οδού Μ. Αλεξάνδρου.

-- Ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου, θα επισκεφθεί στις 7.45 το 11ο Δημοτικό Σχολείο, στις 8.30 τις τράπεζες στην περιοχή Δάσος, ενώ στις 18.30 το απόγευμα θα περιοδεύσει στις γειτονιές του Δάσους.

-- Ο Γρηγόρης Τυμπλαλέξης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, στις 19.00 το απόγευμα θα μιλήσει σε σύσκεψη στα ΚΑΠΗ του Λόφου στο Περιστέρι.

-- Ο Γιάννης Τασιούλας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος βόρειου τομέα και μέλος της ΚΕ, θα περιοδεύσει στη βιομηχανία LARO στις 10.30 το πρωί.

Στη βόρεια Ελλάδα

Κυριακή, 3 Οκτώβρη

Θεσσαλονίκη

Στις 10 π.μ. περιοδεία στη συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα Καλαμαριάς με τον Δαμιανό Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς.

Δευτέρα, 4 Οκτώβρη

Θεσσαλονίκη

-- Στις 7.30 π.μ. περιοδεία στους εργαζόμενους στη ΝΙΚΟΤΕΞ στη Ν. Ευκαρπία με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στη Λαϊκή της Ξηροκρήνης με το Γιάννη Κατσαρό, υποψήφιο Δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο 1ο και 2ο Λύκειο Συκεών με τον Μπάμπη Βέλλη, υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης Συκεών.

-- Στις 12 μ. περιοδεία στους εργαζόμενους του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου ΑΠΘ και στη συνέχεια στους εργαζόμενους στη Βιβλιοθήκη, με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στην περιοχή «Κολοκοτρώνη» Συκεών με τον Γιάννη Ζιώγαν υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Μπάμπη Βέλλη, υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 8 μ.μ. παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο θεατράκι Χηλής στην Καλαμαριά με το Δαμιανό Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ