Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σημερινές επιλογές

Κανένα ενδιαφέρον δεν έχει η σημερινή τηλεοπτική μέρα. Αν όμως επιμένετε να δείτε τηλεόραση, μπορείτε να παρακολουθήσετε από τη ΝΕΤ, στις 4 το μεσημέρι, τη δραματική κωμωδία με τίτλο «Το καλοκαίρι της νιότης μας», σε σκηνοθεσία Μάικ Μπάιντερ.

Μια παρέα φίλων - παλιών συμμαθητών, τώρα στα τριάντα τους, οργανώνουν συνάντηση στο κάμπινγκ Ταμάκουα. Περνούν ευχάριστα, καθώς αναπολούν τα περασμένα χρόνια και μοιράζονται διάφορες εμπειρίες, όμως ξαφνικά τα πράγματα αλλάζουν και η ατμόσφαιρα βαραίνει όταν μαθαίνουν ότι ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ έχει σκοπό να το κλείσει. Τότε όλοι μαζί παίρνουν την απόφαση να κάνουν κάτι γι' αυτό... Παίζουν: Αλαν Αρκιν, Ματ Κρέιβεν, Νταιάν Λέιν, Μπιλ Πάξτον, Ελίζαμπεθ Πέρκινς.

Από την ΕΤ-3 θα μεταδοθεί στις 20.50 το ωριαίο ξένο ντοκιμαντέρ φύσης και άγριας ζωής με τίτλο «Μάκο - Γρήγορος, έξυπνος και θανατηφόρος».

Η λέξη και μόνο «καρχαρίας» με όλα όσα την ακολουθούν αποτελεί την προσωποποίηση ενός από τους μεγαλύτερους φόβους. Αν και για μερικά είδη καρχαριών αυτός ο φόβος είναι δικαιολογημένος, η έλλειψη γνώσης είναι αυτή που μας κάνει να είμαστε προκατειλημμένοι απέναντι σε όλα τα είδη. Ομως δεν είναι όλοι οι καρχαρίες ψυχρόαιμοι δολοφόνοι. Ο καρχαρίας Μάκο είναι από τους πιο κοντινούς συγγενείς του μεγάλου λευκού και γνωστός ως ανθρωποφάγος. Το επίπεδο της νοημοσύνης του φτάνει πολύ υψηλότερα από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε. Δύο άνθρωποι στην αναζήτηση των μυστηρίων αυτού του ζώου ξανοίγονται στα νερά του ωκεανού, μακριά από την προστασία της γης, χωρίς βοήθεια ή ιατρική επίβλεψη και εισβάλλουν στο βασίλειο του καρχαρία Μάκο. Ακολουθώντας τις αλλαγές των εποχών, αιχμαλωτίζουν στο κινηματογραφικό τους φιλμ, τις αντιδράσεις του ζώου και μελετούν την ευφυΐα του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ