Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στάση εργασίας αύριο σε ΥΠΑ και ΟΑ

Σε κοινή δίωρη στάση εργασίας (1 μ.μ. - 3 μ.μ.) κατέρχονται αύριο οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και την «Ολυμπιακή Αεροπορία». Τις ώρες αυτές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού, με τη συμμετοχή και των μελών του Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών Αεροσκαφών Πολεμικής Αεροπορίας, «Δαίδαλος».

Οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων στην ΥΠΑ (ΟΣΥΠΑ) και στην ΟΑ (ΟΣΠΑ), που κήρυξαν την αυριανή κινητοποίηση, ζητούν από την κυβέρνηση εγγυήσεις για την τύχη των εργαζομένων στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο θα κλείσει το Μάρτη, καθώς και για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων της ΟΑ ενόψει ιδιωτικοποίησης. Στην ουσία, δηλαδή, οι ηγεσίες των δύο Ομοσπονδιών, με το αίτημα που προβάλλουν, επιχειρούν να καλλιεργήσουν αυταπάτες στους εργαζόμενους ότι σε συνθήκες ιδιωτικοποίησης μπορούν, δήθεν, να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας!

Οι πιλότοι της «Ολυμπιακής Αεροπλοΐας» ανέστειλαν τις στάσεις εργασίας που είχαν κηρύξει για την περίοδο των γιορτών, διεκδικώντας δεδουλευμένα, μετά από συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ